آموزش مرحله به مرحله نصب انواع دوربین مدار بسته

اگر می خواهید نصاب حرفه ای دوربین مدار بسته شوید با ما همراه باشید


نکات مهم و کلیدی نصب دوربین مدار بسته جهت شعب بانک ها و صرافی ها موزه ها و ......


همان طور که میدانید بانک ها و صرافی ها در نصب دوربین های مداربسته از اصول خاصی پیروی میکنند.  این اصول تامین کننده امنیت سیستمهای بانکی و بالا برنده سطح دوام و پایداری سیستم بانکها و صرافی هاست.
در قسمت های قبلی با تعداد دوربین های مورد نیاز ، ارتفاع و مکان نصب آنها، انواع مختلف لنز دوربین ها ، میکروفون ها و سیم های یدک آشنا شدید.
در این بخش در رابطه با تجهیزات داخل رک می پردازیم.
پس از اینکه مراحل یک تا چهار انجام شد ،
یعنی پس از بازدید از شعبه ،
تهیه پلن ،
جانمایی دوربین ها ،
لوله گذاری و سیم کشی ،
نصب اتصالات بی ان سی یا جک های آر جی ۴۵
انتخاب و نصب دوربین و لنز متناسب با هر نقطه و فضا
باید تصویر تک به تک دوربین های مداربسته مشاهده شود ، لنز دوربین فوکوس شود و تصویر شفاف و واضح از دوربین مداربسته دریافت گردد.
برای این کار باید ولتاژ مناسب به دوربین مداربسته متصل گردد. می توان از یک ترانس مرکزی ۱۰ تا ۲۰ آمپر با خروجی ۱۲ ولت استفاده کرد و یا برای هر دوربین، یک ترانس مستقل یک آمپردر نظر گرفت .
رک سیستم مداربسته :
رک باید فضای کافی برای قطعات داشته باشد این تجهیزات شامل ؛ دی وی آرها و یا ان وی آرها، ترانس ها، مانیتور و در بعضی مواقع تجهیزات انتقال تصویر است .
در بانک ها، به علت بزرگ بودن شعبه و وات بالای دستگاه یو پی اس و همچنین تعداد بسیار زیاد باطری ها، رک برق اضظراری شامل دستگاه یو پی اس و باطری ها مستقل است .
اما در صرافی ها ، معمولا از یک رک بزرگ برای تجهیزات دوربین مداربسته و برق پشتیبان همزمان با هم استفاده می شود .
طبقات رک از لحاظ تعداد و فاصله قابل تنظیم است . اما قبل از تهیه رک باید اندازه و ارتفاع آن را نسبت به قطعاتی که می خواهیم در آن قرار دهیم ، محاسبه کنیم .
واحد اندازه گیری رک ” یونیت ” است .که به اختصار به آن یو “U” هم می گویند.
بهتر است کلیه قطعات داخل رک ، مانند ذخیره ساز ها از نوع رکمونت تهیه شوند . قطعات رکمونت برای نصب در داخل رک طراحی و تولید شده اند . بنابراین فضای کمتری اشغال میکنند و در نصب و سرویس های احتمالی ، کار سریعتر و راحت تر انجام میشود و در نهایت به زیبایی آرایش رک بسیار کمک میکند.
توجه داشته باشید که در زیر رک ، فضایی برای چرخش کابل های یدک در نظر بگیرید. این کابل ها در زمان سیم کشی ، معمولا یک تا ۲ متر اضافه تر در نظر گرفته شده اند تا در صورت نیاز به جابجایی رک برای نظافت و … سیم ها از دخیره ساز قطع نشوند


اگر یک ضربه مستقیم رعد و برق به دوربین مداربسته و تجهیزات نظارتی شما وارد شود هیچ راهی برای جلوگیری از آسیب دیدن تجهیزات به صورت کامل وجود ندارد.

اما در صورتی که ضربه یا آسیب به صورت غیر مستقیم باشد می توان از طریق راه حل های ساده و مقرون به صرفه میزان آسیب به تجهیزات نظارتی را از طریق سایر نوسانات یا افزایش ولتاژها کاهش داد یا از بین برد.

محافظت از دوربین مداربسته در برابر نوسان برق

در ابتدا شما باید بدانید که این نوسانات و افزایش ولتاژ از دو طریق به سیستم نظارت تصویری شما وارد می شوند :

۱- پریز برق دیوار که دستگاه ضبط تصاویر مداربسته را به آن متصل کرده اید

اکثر تولید کنندگان دستگاه ضبط تصاویر مداربسته (DVR) پیشنهاد می کنند که دستگاه را به یک دستگاه UPS یا باتری پشتیبان دارای محافظ نوسانات و رعد و برق متصل نمایید نه تنها فقط برای محافظت از افزایش ولتاژ یا نوسانات بلکه برای زمانهایی که برق می رود یا کاهش ولتاژ اتفاق می افتد.

دستگاه UPS نه تنها باعث پایداری سیستم نظارتی شما می شود و تضمین می کند که در همه زمانها حتی در زمان قطعی برق ، سیستم از مدار خارج نمی شود بلکه در زمانهایی که کاهش یا افزایش ولتاژ رخ می دهد با استفاده از استابلایزر موجود در دستگاه یو پی اس از آسیب های احتمالی به تجهیزات جلوگیری می شود.

در واقع در برخی مناطق برق شهری با افزایش یا کاهش ولتاژ در بعضی زمانها مواجه می شود این افزایش یا کاهش حتی در میزان کم می تواند به دستگاهی مانند هارد دیسک دستگاه ضبط کننده شما از طریق کاهش یا افزایش سرعت آن آسیب وارد سازد.

دستگاه استابلایزر و UPS از طریق تنظیم ولتاژ و قدرت خروجی از این مشکلات احتمالی تا حد زیادی جلوگیری کرده و باعث پایداری بیشتر تجهیزات دوربین مداربسته می شود.

پیشنهاد می شود برای جلوگیری از مشکلات احتمالی دیگر مانند نویزهای داخلی دیگر موجود در ساختمان ، از طریق تعبیه یک فیوز جداگانه مستقیما یک کابل جداگانه از کنتور برق به سمت دستگاه UPS بکشید.

 جهت دریافت ادامه مطلب اینجا کلیک نمایید...