آموزش کددهی دزدگیرهای سیلیکون,آموزش کددهی ریموت التیمیت,آموزش کددهی ریموت کیناس,آموزش کددهی ریموت وریور

داخل دستگاه های سیلیکون یک جامپر(LRN) وجود دارد(جنب IC پروگرم). پس از وصل نمودن تغذیه دستگاه یعنی مثبت و منفی اصلی دستگاه، دو پایه این جامپر را یک لحظه به هم اتصال دهید و بلافاصله یکی از دکمه های ریموت کنترل را دو بار فشار دهید. اگر دستگاه و ریموت سالم باشند و مراحل را نیز صحیح انجام داده باشید، دستگاه پس از چند فلاش اتمام کددهی را اعلام می کند.

توجه به این مسئله مهم است که مراحل اول تا آخر این کار باید در کمتر از 10 ثانیه انجام شود. در غیر این صورت دستگاه از حالت برنامه پذیرش کد خارج می شود.

برای ریموت های بعدی نیز همین مراحل گفته شده بالا را تکرار کنید. ضمناً در دستگاه های سیلیکون مدل کنیاس و وریور و همچنین بعضی مدل های التیمیت، در مجاورت جامپر کددهی گفته شده در دستگاه، یک LED نیز وجود دارد که هنگام کددهی و موقعی که شما جامپر LRN دستگاه را اتصال دهید این LED به حالت چشمک زن روشن شده و وقتی که دکمه ریموت را برای کددهی فشار دهید LED فوق پس از چند چشمک خاموش می شود و اینگونه مراحل کددهی سیلیکون را زمان بندی می کنیم.

لازم به ذکر است که ریموت های مدل کیناس تمام دزدگیرهای سیلیکون تا 4 ریموت کد میگیرند ولی در مدل های موشکی و ریموت مدل B هر تعداد ریموت را که لازم داشته باشید می توان کددهی کرد.